Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان مرکز استان مازندران از پیگیری دستگاه قضایی استان در خصوص رفع مشکل زباله و مصوبات شورای شهر آمل در این خصوص خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین جعفری دادستان مرکز استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در رابطه با آخرین پیگیری‌ها برای رفع مشکل زباله در آمل با بیان اینکه مهلت دو ماهه مدیران شهری در خصوص حل و فصل مشکل زباله این شهرستان به پایان رسیده است، گفت: با پیگیری‌های دادستانی مرکز استان مازندران و دادستان شهرستان آمل،  بنا به گزارش مقامات شهری تمام مطالعات پایه و مقدماتی از سوی شرکت خارجی به دستور وزارت کشور انجام شده و با نظارت سازمان محیط زیست و استخراج مطالعات و ارائه روش در این خصوص، به روش امحاء زباله از طریق روش‌های نوین فناوری همچون کشور‌های پیشرفته با استفاده از مشاورین خارجی به روش (پردازش، خشک کردن وسوزاندن)، در دستور کار شورای این شهر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقدامات و مراحل اداری به زودی به اتمام خواهد رسید که در این زمینه نظارت و پیگیری‌های لازم در دستور کار دادستانی آمل و دادستانی مرکز استان مازندران قرار دارد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران تصریح کرد: بنا به گزارش شورای شهر با بررسی‌های انجام گرفته در کمیته فنی وزارت کشور از بین شرکت‌های صاحب نام، با شرکت مورد نظر که سابقه کار در کشور و کشور‌های دیگر را دارا می‌باشد به توافق رسیده و اقدامات دیگر آن توسط سازمان شهرداری‌ها در خصوص فراخوان سرمایه گذار و برگزاری مناقصه جهت تسریع در اجرایی شدن این امر انجام و اقدامات لازم صورت گرفته تا بعد از مصوبه شورای اسلامی شهر و کمیته انطباق مراحل آن انجام گیرد.

این مقام قضایی درخصوص امحای زباله و احداث کارخانه نیز افزود: در این خصوص پیگیری مسئولین شهری با تولیت سازمان پسماند جهت ابتیاع زمین منطقه موصوف به پاساکش به میزان سی هکتار که بعد از کارشناسی و بازدید میدانی از سوی مقامات ارشد اوقاف و نماینده پارلمانی و حقوقی اوقاف در مجلس مذاکرات اولیه انجام و مورد توافق ضمنی و شفاهی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری نشست‌های تخصصی و فنی در خصوص روش‌های امحای زباله تا احداث نیروگاه زباله سوز و انتقال زباله به مکان جدید با ارائه طرح‌های جدید همچون استان‌های همجوار که پیشرو در مدیرت پسماند می‌باشند در دستور کار قرار گرفته که با موافقت ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اقدامات شروع می‌گردد.

حجت الاسلام و المسلمین جعفری با بیان اینکه بحث زباله فقط مربوط به یک شهر نیست، افزود: دستگاه قضایی استان مازندران با جدیت پیگیر مشکل زباله آمل بعنوان مدعی العموم از باب دفاع از حقوق عمومی و جلوگیری از تهدید علیه سلامت و بهداشت عمومی است.

چندی قبل دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مازندران با بیان اینکه مشکل زباله یکی از چالش‌های اساسی دراین استان است و رفع این مشکل عزم وجزم همگانی را می‌طلبد از مهلت ۲ ماهه دادستان آمل به مدیران شهری برای رفع این مشکل خبرداد.

جعفری با انتقاد از اینکه بودجه لازم دراین رابطه اختصاص داده نشده است، گفت: در سال‌های گذشته برای واحد‌های زباله سوز بودجه‌ای اختصاص داده شد، اما این بودجه کافی نیست و اقدامات به کندی انجام می‌شود. این موضوع تهدیدی جدی علیه بهداشت عمومی است و بدلیل عدم جانمایی درست و فراهم نبودن امکانات مردم با مساله زباله دست به گربیان هستند.

گفتنی است دفن زباله در منطقه عمارت جاده هراز به دلیل مشکلات زیست محیطی با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان آمل متوقف شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان مهلت تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، از ساعت ۸ امروز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ فرصت تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی به پایان رسید و هرگونه فعالیت تبلیغاتی پس از آن ممنوع است.

فرصت تبلیغات از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده بود.

این انتخابات در روز ۲۱ ازدیبهشت در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

این انتخابات در ۸ حوزه از جمله در تهران به صورت الکترونیکی خواهد بود.

با توجه به به ماده (۷۰) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی کلیه نامزدها، احزاب، گروه های سیاسی، هواداران و عموم مردم باید پس از پایان مهلت زمان تبلیغات، از انجام هرگونه فعالیت تبلیغی له یا علیه نامزدها پرهیز کنند و در روز اخذ رای نیز از به همراه داشتن هرگونه اقلام یا نماد تبلیغاتی(نظیر: عکس و...) خودداری کنند.

دیگر خبرها

  • حل مشکلات نشر از اولویت های ما در دولت است/مسئله زینک و مشکل کارخانه ها را پیگیری خواهیم کرد
  • پایان مهلت تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم
  • سه دلیلی که باعث شد استقلال برابر ذوب‌آهن به مشکل بخورد
  • نظارت دقیق دستگاه قضایی البرز بر عملکرد مدیران شهری
  • مدیران شهری استان البرز مراقب ترک‌فعل‌ها باشند
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری